Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2018 - KOS

Közzétéve: 2017. 11. 22. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban elkerülhetetlen a változás.Az asztrológiai jegyek többsége teljesen eltérő módon fog állni az anyagi javakhoz, átgondoltabbá válunk, kevésbé lesz jellemző, hogy luxusdolgokra költsünk és felesleges kiadásokba vágjunk. Bármi megtörténhet, ám kellő tudatossággal a vagyonunk gyarapodhat.

 

Pénzhoroszkóp - KOS
 

A pénzügyleteid rengeteg fejtörést okoznak 2018-ban, ugyanakkor lehetőségekből is adódik több, a tavaszi időszakban akár egy saját vállalkozásba, másvalakiébe vagy egy külföldi befektetésbe is belepakolhatod a tartalékaidat, s nem fogod megbánni később sem, hogy kellően bátor voltál.

Eljön az ideje annak, hogy még többet tegyél a sikerért és az eredményekért, többet gondolkozz a legmegfelelőbb stratégiákon, új koncepciókat dolgozz ki eddigi pénzköltési szokásaiddal ellentétben! Néhány kompromisszumot meg kell kötnöd, hogy egyensúlyban tarthasd a bevételi és a kiadási oldalt.

A megfelelő üzleti egyezségek alapvető fontosságúak a stabil pénzügyek megtartásához, emellett szigorúan tilos olyan luxusdolgokra költened, melyeknek semmi hasznuk sincsen!

Nyár végén vagy az őszi időszakban egy fantasztikus esély adódik életedben, így hipp-hopp megszabadulhatsz esetleges pénzügyi gondjaidtól, ha nincs ilyened (és szerencsés vagy), akkor az égiek egyszerűen csak megóvnak egy felesleges és jelentős kiadástól. Lakáscserére, otthon vásárlására június és augusztus környékén a legideálisabb az idő. Nyáron köszönt be az az időszak is, amikor gondolkodás nélkül kell visszakérned a pénzedet valakitől. Foglalkozz emberi kapcsolataiddal, figyeld, mit mondanak vagy javasolnak mások, ha valaki pozitív tanácsot, vagy tippet ad a pénzügyekkel kapcsolatban, hallgasd meg figyelmesen! Jó dolog egy pénzügyi szakember tanácsát kikérni, de a döntés meghozatalánál elsősorban magadra hallgass.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: jadeit (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A Sorskerék (Két Ösvény Tarot csomag)

 


2018 évi...
Szerencseszámod
: 7
Legjobb hónapod: július
Segítőd munkában: Ikrek
Segítőd magánéletben: Oroszlán
Gyógynövényed: Cickafarkfű

vissza a többi jegyhez...
 


Bezárás