Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Számmisztika Kalkulátor

Közzétéve: 2007. 06. 17. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Mi a numerológia? A számok tudománya! Segít meghatározni névszámod, sorsszámod, szívszámod, személyiségszámod. Leírást ad tulajdonságaidról, útmutatást ad a jövőre vonatkozólag!
Írd be az üres mezőkbe a kért információkat!

Programunk a Püthagoraszi rendszer alapján készült, neved beírásakor ne használj ékezetes betűket! pl: á=a, é=e


Születésed hónapja (1-12)
Születésed napja (1-31)....
Születési év (XXXX)........

Vezeték neved
Keresztneved..
Egyéb neved...
Számmisztikai eredményeid:

Névszám................
Sorsszám...............
Személyiségszám
Szívszám.... ...........

Lejjebb megtalálod a részletes elemzéseket!


Mit jelentenek ezek a számok?


Névszám

Névszámunk általános jellemünkre utal. Velünk együtt megszületett tulajdonságainkat, képességeinket határozza meg.

Sorsszám

Mit nem teszel jól? Hol és min kellene változtatnod, hogy életedet a megfelelő mederbe tereld? Ezt tudhatod meg sorsszámod segítségével!

Személyiségszám

A nevedben szereplő mássalhangzók összege rámutat külsőségeidre, s arra, milyennek lát a külvilág...

Szívszám

A nevedben szereplő magánhangzók összege rámutat érzelmi életed nehézségeire, mindennapi félelmeidre... Szívszámod komoly tükröt tart eléd, mely segít megismerni önmagad, érzelmi életedet, szembeállít hibáiddal, de önbizalomépítő is egyben, hisz kiemeli a jó tulajdonságaidat.

11-es és 22-es mesterszámok

A mesterszámok a számmisztika legizgalmasabb részei. Egyszerre öröm és bánat is azoknak, akik ezen számok rezgése alá tartoznak. A 11-es, a 22-es számok viselői több tehetséget, lehetőséget, képességet kaptak, de ezzel együtt több feladatot is! Elengedhetetlen az is, hogy az önismerettel mélyen, behatóan foglalkozzanak, akik ilyen számmal rendelkeznek. Ahhoz, hogy ki tudják használni ezt a "mesteri" képességet, az adott mesterszám alapszámával kell jobban megismerkedni: 11-es esetén > 1+1=2, 22-es esetén > 2+2=4. Ezeknek az alapszámoknak a részletes ismerete segíthet ahhoz, hogy fejlesszék önmagukat és gondolkodásmódjukat, ami a kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb élethez vezet.

NÉVSZÁM

Válaszd ki a kapott eredményt az alábbi számok közül, hogy megismerd alapvető tulajdonságaidat! Amennyiben az eredményeid között van 11-es, ez esetben válaszd a 2-es számot, ha van 22-es, válaszd a 4-es számot!

SORSSZÁM

Válaszd ki a kapott eredményt az alábbi számok közül, hogy megismerd önmagad és tanulnivalódat! Amennyiben az eredményeid között van 11-es, ez esetben válaszd a 2-es számot, ha van 22-es, válaszd a 4-es számot!


SZEMÉLYISÉGSZÁM

Válaszd ki a kapott számot az alábbiak közül, hogy megismerd külső tulajdonságaidat, s azt, milyennek lát a külvilág! Amennyiben az eredményeid között van 11-es, ez esetben válaszd a 2-es számot, ha van 22-es, válaszd a 4-es számot!
.
.
SZÍVSZÁM

Válaszd ki a kapott számot az alábbiak közül, hogy megismerd alapvető tulajdonságaidat! Amennyiben az eredményeid között van 11-es, ez esetben válaszd a 2-es számot, ha van 22-es, válaszd a 4-es számot!


.

.

A teljes kalkulátort, és a benne lévő leírásokat szerzői jog védi! Másolásuk szigorúan tilos!
Forrás: Ezoterikus.hu